Føyka Storband

et allsidig storband som leverer underholdning til forskjellige formål.

 ny_forside-2023

 
Føyka Storband ble etablert i 1997 og feirer i 2022 sitt 25 års jubileum. Jubileumskonsert er avholdt med bl.a. Eckard Baur og Frank Brodahl som gjester.

Den 10. desember var det Julekonsert med Hanne Krogh og Tenoren Thomas Ruud.


Bandet er hjemmehørende i Asker og øver i flotte lokaler i nye Risenga Ungdomsskole.

Bandet øver regelmessig inn nytt repertoar til prosjekter og konserter. Vi har hatt prosjekter med mange kjente solister som bl.a.: Hilde Louise Asbjørnsen,Ole Børud, Frode Alnes, Ingar Kristiansen, Staffan Williams-Olsson, Erlend Gjerde, Olav Dale, Ketil Rasmussen, Kåre Conradi og Mariann Aass Hansen, Frank Brodahl og Cecilie Schilling. Flere av disse prosjektene har vært i samarbeid med kor fra området, og vi har også gjennomført prosjekter der storbandet har blitt utvidet med flere blåsere, og med strykere. 

I tillegg er bandet kjent for å levere veldig god dansemusikk! Bandet spiller til dans både i mindre private tilstelninger som bryllup og jubileumsfester samt større firmafester. I tillegg har vi også spilt for større dansetilstelninger for mer og mindre profesjonelle dansere. Vi har repertoar som dekker standard- og latindans, i tillegg til en stor mengde kjent og dansbar swing. Føyka tilbyr også nyere dansestoff som Elvis, 70-talls Motown-slagere og 80-tallsmusikk. 

Klikk her for å lese hva våre oppdragsgivere sier...

Vi stiller alltid pent antrukket når vi spiller til dans. Gi oss ansvaret for dansemusikken, så ordner vi alt det praktiske når det gjelder musikken, inkludert lydanlegg.

For booking av Føyka Storband kan du kontakte Jan Lunde:

mobil nr: 941 79 515, eller e-post: lunde300@gmail.com

 

 Next page: Hvem er vi